SMELTEOST INDUSTRI
scansteel foodtech er globalt set en af de mest innovative firmaer, når det drejer sig om oste industrien. scansteel foodtech fokuserer og specialiserer sig inden for smelteostforarbejdning, hvor vi designer, konstruerer, fremstiller, installerer og servicerer enkelte maskiner og udstyr til oste industrien.
to produce a high value final product. These kinds of cheeses have typically a smooth, creamy texture that melts without oiling off. These cheeses
have a high content of natural cheese blended with other ingredients to help extend the shelf life and flavor of the product.
This product can possibly also contain a high content of natural cheese making it very flavorful and rich in taste.
sweeteners and stabilizing ingredients to ensure lengthening of shelf life and freshness. A range of moisture levels allows for a wide
variety of products such as loafs, slices and spreads.
additions to crackers and veggies etc. There are countless options on flavors and types of cheese that can be used.
and know why to, in cooperation with your company, to find the right solution for your cheese processing machinery/equipment.
Eksempel på det Endelige Osteprodukt - Slutbruger
Cheese Sticks & Chili Cheese Tops
Ready Meals with Cheese
Extruder
MGX 250/300/400
Block and Barrel Crusher
Single Worm Grinders
Whole Pallet Crushers
Pumps
250/500 L - 10.000 L
Cheese Pump Grinder Head
CPGH 250
Emulsifier
FE 250
Mixer
TSMV
I tillæg til vores standard udvalg af maskiner og udstyr til osteforarbejdning udvikler scansteel foodtech individuelle, skræddersyede maskiner og udstyr i samarbejde med vores kunder. scansteel foodtech fremstiller og leverer en serie af oste-extrudere, model MGX 250/300/400. Extruder-serien giver et stort produktoverfladeareal kombineret med en high capacity ydelse. Derudover er extruder-serien, som standard, udstyret med separation af fremmedlegemer.
Udover vores udvalg af extrudere, model MGX, fremstiller og leverer scansteel foodtech også en final emulsifier, FE 250, til smelteost-industrien. Final emulsifere anvendes typisk til endelig emulgering af emulsioner, hvor reduktion af partikelstørrelse skal være størst mulig.