DEFROSTING – SCANDEFROST SDV FROM 2000 L - 12000 L
- MED VAKUUM & BUND DIREKTE DAMP INJEKTION
equipped with ten (10)
nozzles, five (5) on each
side.
Sådan nedfryses formalede eller knuste frosne kød- og fjerkræblokke samt frosne knogleblokke på få minutter (IKKE timer!) Frosne blokke direkte fra fryseren ned til minus 30°C, før forkværning/knusning er ikke en problem med scansteel foodtech® vakuumafrimningsmetoden og scanDefrost-teknologien.
DEFROSTING: scanDefrost Series
scansteel foodtech® scanDefrost-serien har gjort produktionslogistikken meget nemmere, da kødråvarerne, der skal videreforarbejdes, tages direkte fra fryseren uden tidskrævende opbevaring i tempereringsrum eller andre optøningsfaciliteter.
scanDefrost SDV 6000 L.
scanDefrost SDV 9000 L.
scanDefrost SDV 12.000 L.
Frosset ko yver produkt vist i scanDefrost før affrysning.
Frosset ko yver produkt vist i scanDefrost efter affrysning.
Ko yver produkt som bliver udtappet af scanDefrost.
De vigtigste fordele med scansteel foodtech® scanDefrost-serien:
- INGEN dryptab.
- Metoden er skånsom mod kødet og forårsager ingen denaturering.
- Forårsager ingen misfarvnin.g
- Alle kødets værdifulde bindeegenskaber bibeholdes.
Fordelene generelt:
- Enkel logistik og produktionsplanlægning på grund af forarbejdning direkte fra fryseren.
- Betydelige besparelser i tid, gulvplads og energi.
- Bedre udbytte, intet dryptab, ingen fordampning.
Fordelene ved specielt fremstillede produkter:
- Betydelige energi- OG omkostningsbesparelser ved at undgå fuldstændig afrimning.
- Intet behov for CO2 eller LN2 kølegas (besparelser på op til € 100 pr. ton produceret kødråvare)
- Op til 100 % stigning i blandeudstyrets effektivitet.
- Op til 50 % besparelse i plads og elektrisk energi.