DEFROSTING – SCANDEFROST SDV FROM 2000 L - 12000 L

- MED VAKUUM & BUND DIREKTE DAMP INJEKTION
scansteel foodtech scansdefrost

Slide scanDefrost 10.000 L
scansteel foodtech scanstructor
Slide scanDefrost 6000 L
Slide scanDefrost 9000 L
Slide scanDefrost 12.000 L
Slide WPC 2000 - Twin
scansteel foodtech scandefrost right side view
Slide The scanDefrost is
equipped with ten (10)
nozzles, five (5) on each
side.
scansteel foodtech scandefrost seen from the bottom
Slide WPC 2000 - Twin
scansteel foodtech scandefrost load cells

Sådan nedfryses formalede eller knuste frosne kød- og fjerkræblokke samt frosne knogleblokke på få minutter (IKKE timer!) Frosne blokke direkte fra fryseren ned til minus 30°C, før forkværning/knusning er ikke en problem med scansteel foodtech® vakuumafrimningsmetoden og scanDefrost-teknologien.

DEFROSTING: scanDefrost Series
scansteel foodtech® scanDefrost-serien har gjort produktionslogistikken meget nemmere, da kødråvarerne, der skal videreforarbejdes, tages direkte fra fryseren uden tidskrævende opbevaring i tempereringsrum eller andre optøningsfaciliteter.
scansteel foodtech scanstructor
Video of scanDefrost

scanDefrost SDV 6000 L.

scanDefrost SDV 9000 L.

scanDefrost SDV 12.000 L.

Frosset ko yver produkt vist i scanDefrost før affrysning.

Frosset ko yver produkt vist i scanDefrost efter affrysning.

Ko yver produkt som bliver udtappet af scanDefrost.

De vigtigste fordele med scansteel foodtech® scanDefrost-serien:
  • INGEN dryptab.
  • Metoden er skånsom mod kødet og forårsager ingen denaturering.
  • Forårsager ingen misfarvnin.g
  • Alle kødets værdifulde bindeegenskaber bibeholdes.
Fordelene generelt:
  • Enkel logistik og produktionsplanlægning på grund af forarbejdning direkte fra fryseren.
  • Betydelige besparelser i tid, gulvplads og energi.
  • Bedre udbytte, intet dryptab, ingen fordampning.
Fordelene ved specielt fremstillede produkter:
  • Betydelige energi- OG omkostningsbesparelser ved at undgå fuldstændig afrimning.
  • Intet behov for CO2 eller LN2 kølegas (besparelser på op til € 100 pr. ton produceret kødråvare)
  • Op til 100 % stigning i blandeudstyrets effektivitet.
  • Op til 50 % besparelse i plads og elektrisk energi.