OM OS

scansteel foodtech er en af de førende virksomheder, som designer, konstruerer, fremstiller, installerer og servicerer enkeltmaskiner og udstyr samt komplette proceslinjer til de globale fødevare-, petfood- og osteforabejdende industrier. scansteel foodtech fokuserer og specialiserer sig indenfor følgende industrier: kød- og fjerkræforarbejdning, osteforarbejdning samt fremstilling af convenience og fast food.

Vore kernekompetencer for maskiner er hakkere til ferskt og frossent kød, blandere, vakuumblandere, pumper til alle applikationer, pumpe- og tragtfødte emulgeringsmaskiner, portionerings- og vejestationer samt silosystemer til alle typer af heavy duty fødevareapplikationer.

Samlet set, omfatter scansteel foodtechs standardportefølje for maskiner og udstyr til fødevareforarbejdning mere end 135 standardenheder og -systemer.

Som tillæg til vort standardudvalg af maskiner og udstyr til fødevareforarbejdning udvikler scansteel foodtech i samarbejde med vore kunder individuelt skræddersyede maskiner og udstyr. Dertil kommer, at scansteel foodtech også designer, konstruerer, fremstiller, installerer og servicerer komplette proceslinjer til fødevareforarbejdning. Vore proceslinjer til fødevareforarbejdning kan leveres med eller uden Line Control Systemer, med eller uden software for receptformulering, upload af data til kundernes eksisterende ERP systemer samt MCC’er.

scansteel foodtech er et 100% privatejet dansk firma. scansteel foodtech har hovedkvarter i det tidligere 10.450 m2 Wolfking® hovedsæde i Slagelse, kun 1 time fra Københavns Lufthavn.

Du er altid velkommen til at kontakte scansteel foodtech for en fælles samtale om de krav til fødevareforarbejdning, din virksomhed måtte have, nu eller fremadrettet.

bubble_DA

Vores Mission

Vi bestræber os på at yde vore kunder den bedste kvalitet af løsninger for fødevareforarbejdning i overensstemmelse med de strengeste hygiejnekrav.

Vort Fokus

Design, salg, installation, idriftsættelse, servicering af maskiner, udstyr samt komplette proceslinjer og løsninger for vore kunder.