Visit us at IFFA 2019 Hall 9.1 Stand E10 4th of May - 9th of May 2019 read more

Blanderprogram

scansteel foodtech leverer et komplet udvalg af blandere til den globale fødevareforarbejdende industri samt den globale petfood industri. scansteel foodtech blanderprogrammet imødekommer ALLE ønskede krav til blanding. Vores sortiment går fra Single Shaft (enkeltakslede) og Twin Shaft (dobbeltakslede) Mixere til Twin Shaft Mixere enten med vakuum eller med hakkerenhed med en bred vifte af ekstra tilbehør, såsom, men ikke begrænset til: funktionalitet for opvarmning og/eller køling.

scansteel foodtech blandere – hvad enten Standard TSM type eller Intermeshing TSMI type –
er ekstremt alsidige, og imødekommer næsten enhver produktapplikation, som De måtte ønske,
såsom:

  • Pølseforblandinger
  • Hamburger- og pattyforblandinger
  • Fjerkrænuggets – fedtfattige eller udvidede opskrifter
  • Pizzatopping og tørre pølseblandinger
  • Kødstandardisering
  • Skinketumbling og vacuumizing
  • Opvarmning / kogning / køling
  • Petfood-forblandinger for våde samt tørre petfood-applikationer.
Download vores brochure
STANDARD BLANDERE

Twin Shaft Mixere:
Twin Shaft Mixere Vakuum:

Single Shaft Mixere:
Single Shaft Mixers Vakuum:

TSM – Fra 250 liter – 6250 liter
TSMV – Fra 250 Liter – 6250 Liter
SSM – Fra 250 Liter – 12.000 Liter
SSMV – Fra 250 Liter – 12.000 Liter

INTERMESHING BLANDERE

Twin Shaft Mixere, Intermeshing:
Twin Shaft Mixere, Intermeshing Vakuum:

TSMI – Fra 200 Liter – 12.000 Liter
TSMIV – Fra 200 Liter – 12.000 Liter

STANDARD - TSM TYPE BLANDERE
To blandevinger positioneret ved siden af hinanden i samme højde, set fra gulvniveau. 250 liter til 6250 liter blanderbeholdervolumener.
Den firkantede blanderbeholder bidrager til scansteel foodtechs meget korte blandetider. To frekvensomformerenheder styrer blandevingehastigheden (afhænger af den enkelte kundes specifikationer).

Bemærk venligst, at scansteel foodtech TSM blandere, som standard, er udstyret med 4 (fire) blandevingeretninger:

For nænsom blanding til intensiv omrøring. To udtapsporte for hurtigt
udtap eller, som alternativ, én stor midt placeret udtapsport. Vakuum
Vakuumudgave (V) for kontrol af forblandingens tæthed, modning/tumbling samt proteinekstraktion.

Venstre blandevinge

Højre blandevinge

Blandevingeomdrejningsmuligheder for TSM serien

Venstre vinge med uret – højre vinge med uret

Venstre vinge mod uret – højre vinge mod uret

Venstre vinge med uret – højre vinge mod uret

Venstre vinge mod uret – højre vinge med uret

scansteel foodtech Twin Shaft Mixere med vakuum er ideelle for blandeapplikationer som kræver udluftning før emulgering, fyldning/stopning eller formning. Med køling er de også ideelle for (tunge) udvidede produkter som f.eks. kødboller, luncheonkød samt patties. Den unikke blandeaktion med høj perifer vingehastighed giver overlegen proteinekstraktion, ensartet fordeling af krydderier, tilsætningsstoffer samt væsker, og sikrer en effektiv saltaktivering af saltopløselige kødproteiner (proteinekstraktion).

INTERMESHING - TSMI TYPE BLANDERE:
To blandevinger positioneret i to forskellige højder, set fra gulvniveau. 250 liter til 7500 liter blanderbeholdervolumener. Den firkantede blanderbeholder bidrager til scansteel foodtechs meget korte blandetider. Én frekvensomformerenhed styrer blandevingehastigheden (afhænger af den enkelte kundes specifikationer).

Bemærk venligst, at en scansteel foodtech TSMI intermeshing blander er udstyret med 2 (to) blandevingeretninger:

Venstre blandevinge

Højre blandevinge

Blandevingeomdrejningsmuligheder for TSMI serien

Venstre vinge med uret – højre vinge mod uret

Venstre vinge mod uret – højre vinge med uret

For nænsom blanding til intensiv omrøring. To udtapsporte for hurtigt udtap eller, som alternativ, én stor midt placeret udtapsport. Vakuumudgave (V) for kontrol af forblandingens tæthed, modning/tumbling samt proteinekstraktion.

scansteel foodtech Twin Shaft Mixere Intermeshing med vakuum er ideelle for blandeapplikationer som kræver udluftning før emulgering, fyldning/stopning eller formning. Med køling er de også ideelle for (tunge) udvidede produkter som f.eks. kødboller, luncheonkød samt patties. Den unikke blandeaktion med højt perifer blandevingehastighed giver overlegen proteinekstraktion, ensartet fordeling af krydderier, tilsætningsstoffer samt væsker, og sikrer en effektiv saltaktivering af saltopløselige kødproteiner (proteinekstraktion).